Ringana

B&B Het Winterkoninkje

Bed & Breakfast het Winterkoninkje biedt haar gasten de mogelijkheid kennis te maken met de verzorgingsproducten van Ringana, een familiebedrijf uit Oostenrijk, dat 100% verse, biologische en fair-trade skin care producten en voedingssupplementen maakt - uniek in de wereld.


Ringana volgt een heldere lijn: pure ingrediënten voor een natuurlijke werking. Alle producten zijn gemaakt ZONDER dierproeven, parabenen/conserveermiddelen, kunstmatige emulgatoren, minerale oliën, PEG’s, aluminium, smaak- geur- en kleurstoffen, allergenen, microplastics, ggo’s, melkproducten en alcohol/parfum.  Hiervoor ontvingen zij in het voorjaar van 2017 een European Business Award.


De producten van Ringana zijn niet in de winkel te koop. Niet omdat zij dat niet willen, maar omdat het niet kan. Alles wordt namelijk vers gemaakt, van biologisch geproduceerde grondstoffen, want alleen dan zijn ze het effectiefst: hoe verser hoe beter.  Om niets van de kostbare actieve stoffen verloren te laten gaan en om de versheid van de producten te kunnen garanderen, worden deze uitsluitend vanuit het laboratorium online verkocht.


Maar Ringana gaat nóg verder: de natuur staat constant aan de basis van alles wat zij doen, vanaf het inkopen van grondstoffen tot en met het recyclen van verpakkingsmaterialen. Alles voor het behoud van een leefbaar milieu

Deze filosofie van duurzaamheid en kwaliteit past uitstekend bij B&B het Winterkoninkje, wij willen ons graag onderscheiden, ook in de badkamer.


In de gastenbadkamer van B&B het Winterkoninkje staan een aantal basis verzorgingsproducten om te gebruiken en mocht u enthousiast zijn geworden dan is het ook mogelijk om deze producten van Ringana te bestellen hetzij door middel van een bestelformulier in de B&B dan wel via de webshop van de B&B. De bestelling wordt in beide gevallen rechtstreeks van het Oostenrijkse laboratorium naar uw eigen adres verstuurd.


Wij geven u graag verdere informatie en advies over de producten, die het beste bij u passen.


Ringana, so fresh!